Marike Dirkx
SPONTE
coaching - supervisie - training
Van Boetzelaerstraat 1
6515 JD Nijmegen

 

+31(0)6-28 47 60 65

 

CoachNetwerk

LVSCNobco keurmerk

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling met hulp van Sponte coaching in Nijmegen

Voor wie

Ontwikkel jezelf en bereik meer in je leven!

Sponte is er voor
mensen die met mensen werken, hulpverleners, maatschappelijk werkenden, of (thuis)zorgverleners, managers of stafmedewerkers, professionals uit andere sectoren dan zorg en welzijn. Mensen die willen werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat ze meer grip op hun persoonlijke doelen in werk of op privégebied ervaren. Op welk gebied wil jij je ontwikkelen? Aarzel niet langer, neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wie komt er bij mij voor persoonlijke groei en ontwikkeling?

Veel van mijn klanten komen uit de sector zorg en welzijn. Het zijn maatschappelijk werkenden, hulpverleners of (thuis)zorgverleners, managers of stafmedewerkers.

Ook professionals uit andere sectoren weten mij te vinden. Waar ze ook werken en wat ze ook doen, het gaat altijd om mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen, zodat ze

  • beter uit de verf komen
  • effectiever communiceren
  • beter en plezieriger samen werken

Wat wil jij leren?

Wellicht herken jij je in één van de volgende vragen.

  • Ik vind het moeilijk om voor mezelf op te komen. Hoe kan ik leren assertiever te zijn en mijn grenzen beter aan te geven?
  • Het lijkt wel of mensen mij vaak niet goed begrijpen en ik voel me vaak niet gehoord. Hoe kan ik duidelijker communiceren en ervoor zorgen dat mijn ideeën of meningen beter overkomen?
  • Ik werk heel hard maar toch krijg ik het werk vaak niet af. Het lijkt wel alsof er altijd iets of iemand tussen komt met een dringende vraag. Hoe kan ik mijn workload en tijd beter beheren zodat ik effectiever ben in mijn werk?'
  • Even de e-mail checken, toch dat telefoontje plegen op mijn vrije dag, altijd bereikbaar zijn. Ik heb het idee dat ik de balans tussen werk en privé kwijt ben. Hoe kan ik evenwichtiger leven met een mooie balans tussen inspanning en ontspanning?
  • Soms weet ik niet goed wat ik met de emoties van anderen (en mezelf) aan moet. Hoe kan ik daar makkelijker mee om leren gaan?
  • Wensen heb ik genoeg, maar ik blijf vaak hangen in 'ik zou wel willen, maar...'. Hoe kan ik meer van mijn wensen en doelen realiseren?

Herkenbaar? Of heb jij een persoonlijke vraag die moeiteloos in het rijtje zou kunnen passen?

Ik help je graag aan deze doelen te werken!

Mail of bel me voor een vrijblijvende en gratis afspraak. Samen kijken we wat ik kan betekenen in jouw zoektocht naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt van mij dan een advies op maat hoe je meer kunt gaan bereiken in je leven.

Neem contact met me op.