Marike Dirkx
SPONTE
coaching - supervisie - training
Van Boetzelaerstraat 1
6515 JD Nijmegen

 

+31(0)6-28 47 60 65

 

CoachNetwerk

LVSCNobco keurmerk

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling met hulp van Sponte coaching in Nijmegen

Publicaties

Ontwikkel jezelf en bereik meer in je leven!

Tips om je niet meer druk te maken

Maak jij je snel druk? En vind je het moeilijk om dingen los te laten waar je geen invloed op hebt? Je verliest daarmee onnodig bakken energie. ICM trainer Marike Dirkx geeft je tips om het anders te doen.

Lees verder: Tips om je niet meer druk te maken

Waarom het soms beter is je ‘dom’ op te stellen

Wie wil er nou niet slim en intelligent overkomen op anderen? Nou, ik wel. Graag laten we zien dat we op de hoogte zijn, dat we een mening hebben of dat we alles begrijpen. Zeggen dat je iets niet weet of niet begrijpt voelt dan als zwak.

Ondertussen heb ik ervaren dat het succesvoller is om je 'dom' op te stellen. Anders gezegd: om een niet-wetende houding aan te nemen. Daarmee schop je het een stuk verder. Je komt meer te weten. Hieronder laat ik je vier voordelen zien van niet-weten. Voordelen waar jij je voordeel mee kan doen.

Lees verder: Waarom het soms beter is je ‘dom’ op te stellen

E-boek

Misschien heb je geen tijd voor een traject of wil je eerst wat meer te weten komen over persoonlijke effectiviteit en wat dat voor jouw ontwikkeling kan betekenen? Marike Dirkx is auteur van het mini e-boek 'Vier mythes ontrent persoonlijke effectiviteit'. Dit boekje geeft je de eerste handvatten voor zelfonderzoek en persoonlijke groei.

Mini e-boek ‘Vier mythes omtrent persoonlijke effectiviteit'

In dit e-boekje heb ik vier mythes beschreven die je ervan afhouden om persoonlijk effectief te zijn.

Deze mythes prik ik één voor één door. Ik leg je uit waarom ze je belemmeren in beter functioneren. Ik beschrijf ook waarom het soms lastig is om het anders te gaan doen dan hoe je het tot nu toe gedaan hebt. Maar ook hoe je dat kunt overwinnen. Wacht niet langer, neem het heft in eigen handen en zet nú die eerste stap in jouw persoonlijke groeiproces!

Het mini e-boek is gratis. Bestel het hier.